• Suma't al pacte
Igualtat
PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
17/09/2018

          El Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere és un manual de 293 accions que compromet les administracions publiques de tres àmbits (autonòmic, provincial i local), universitats, agents de justícia, sindicats i entitats feministes a lluitar de manera conjunta contra la violència masclista.

          L’acord s’estructura amb 5 eixos: Garantir una societat lliure i segura contra la violència de gènere, Feminitzar la societat, Coordinar el treball en xarxa per a l’atenció a les dones víctimes de violència de gènere i masclista i als seus fills i filles, Trencar els murs que invisibilitzen la violència de gènere i masclista i socialitzar-ho com un conflicte polític i social, Garantir la dotació pressupostària estable per a poder desenvolupar i implementar els objectius.

          L'Ajuntament de Montaverner creu que aquestes mesures que es proposen al Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere són essencials per aconseguir una societat d'Igualtat autèntica i veritable en el nostre dia a dia. Aquesta igualtat real que volem viure dones i homes cada dia s'ha de construir amb un compromís institucional i social, situant el problema de la desigualtat com un problema social estructural. En aquest context, en què la pitjor de les conseqüències de la desigualtat són les violències masclistes, és el moment que ens impliquem en les demandes socials i fem un pas endavant.

          Per tot açò actuant com a entitat local ens Sumem al Pacte i així ens unim a les més de 738 entitats que ja formen part d'aquest. Des del Departament d'Igualtat volem que tota la ciutadania, a títol personal, com organització o associació dispose de la informació d'aquest Pacte i l'animem que s'unisca a aquesta lluita contra tot tipus de violència contra les dones. Comprometem-nos entre tots a complir, fer complir i promoure aquest pacte.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31