EMCUJU / EMPUJU
24/07/2017

EMCUJU

L’Ajuntament de Montaverner ha resultat beneficiari d’una subvenció anomenada “EMCUJU” destinada a la Contractació de JOVES QUALIFICATS (Avalem Joves) Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per import de 57.037,92€.

Amb aquest quantia hem pogut contractar durant 1 any a Jornada completa, mitjançant la modalitat de contractes en pràctiques, a tots aquests jove:

  1. Instructor d’Activitats Esportives. Aquest jove s’encontra ubicat al CIJ, i és l’encerregat de la gestió i posada en marxa de totes les programacions lúdiques – esportives que hi han al municipi i de les que es desenvolupen al pavelló cobert.
  2. Tècnic en Assistència a l’usuari de tecnologia de la informació. El jove està al capdavant de la pàgina web de Montaverner per tal d’incorporar tota la informació municipal d’última hora.
  3. Tècnic de gravació d’Audiovisuals. Tècnic destinat a la millora de les instal·lacions Audiovisuals en tots els centres municipals, com pugui ser a l’Auditori Lluís Peiró, biblioteca, Centre de Majors...
  4. Grau en Criminologia. Jove contractada per a la millora de la seguretat ciutadana del municipi.

 

EMPUJU

L’Ajuntament de Montaverner ha resultat beneficiari d’una subvenció anomenada “EMPUJU” que ha diferència de l’anomenada EMCUJU, aquesta no exigeix cap tipus de qualificació, es sols destinada a la Contractació de JOVES (QUALIFICATS O NO) del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per import de 75.540,84 €.

Gràcies a percebre major import, hem pogut contractar a un jove més que a la Subvenció EMCUJU, durant un any, a jornada completa i amb la modalitat contractual de treball eventual per circumstàncies de la producció.

Aquest són:

  1. 3 Peons Agropecuari. Joves operaris encarregats de les zones verdes municipals i d’operacions auxiliars de preparació de terreny, plantació de cultius, reg, abonament, cuida de cultius i manteniment d’instal·lacions amb explotacions agrícoles municipals.
  2. Monitora d’Activitats Recreatives i d’Entreteniment. La jove s’ubica al CIJ per poder organitzar i dinamitzar activitats de temps lliure, culturals, d’oci i temps lliure aplicant les tècniques d’animació i així, fomentant la participació ciutadana.
  3. Administrativa amb tasques d’Atenció al públic no qualificat.  Jove contractada que s’encontra a l’Ajuntament  amb l’objectiu primordial de censar el Cementeri Municipal.

AQUESTA SUBVENCIÓ ESTÀ COFINANÇADA PER EL "FONDO SOCIAL EUROPEO".

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30