Saluda

SALUDA DE L´ALCALDE
Benvinguts i benvingudes a la web de l’Ajuntament de Montaverner. Una web que volem que siga una porta oberta al nostre poble, un espai de trobada per als qui volen conèixer-nos però també, una eina de contacte amb el ciutadà.
Em sent orgullós de poder oferir-vos un Montaverner amb uns serveis potents que garanteixen el benestar de tots els que ací vivim. En esta legislatura apostarem per l'administració electrònica i per la transparència ,a més, volem treballar pel benestar de tots els nostres veïns i en especial per les persones més vulnerables. Treballarem perquè Montaverner siga un referent social, econòmic i cultural.
A través de la web municipal podreu accedir a tota la informació referent al nostre poble, realitzar tràmits on-line i consultar tot allò que siga del vostre interès. Poc a poc volem modernitzar este mitjà de comunicació al igual que les xarxes socials per a facilitar la comunicació i la informació.
Tinc la tranquil•litat d'assumir tots estos reptes de la mà d'un gran equip de govern, decidit a donar el millor de sí mateix durant estos quatre anys, amb un únic objectiu comú que serà el de fer un Montaverner millor.

Jorge Boluda Martínez, Alcalde.